お料理教室: ヴィール・サルティンボッカ |
先週末は、今年初のお料理教室でした。
メニューは、
*海老とカネリニビーンのトマトソース煮
*ポルチーニとマスカポーネのパスタ
*ヴィール・サルティンボッカ
*ブラッセルスプローツのソテーとレモン風味のタマネギのソース
*ガーリック・レモン・ポテト
*簡単モンブラン
今回のレッスンも、収穫いっぱいでした。
特に、モンブラン!
「外で食べるもの」と決めつけていたのに、自宅でも作れてしまうとは.....(できるかなぁ?)
先生オススメの秘密兵器にも、ビックリ。
ポルチーニのパスタと、レモン風味のタマネギのホワイトソースが今回のお気に入り。
このソースは、タマネギの甘みを生かしていてとても美味し~。常備している食材で、こんなに素敵なソースができるなんて!魚料理などにも、大活躍してくれそうなうれしいレシピです。
次回は、どんなサプライズや感動があるのでしょうか。楽しみ♪
"Cooking Class: Veal Saltimbocca"
I always look forward to my cooking classes. They are full of delicious information, and I learn so much from them every time. Even though everything was so tasty as usual, my favorite things were the farfalle with mushrooms and mascarpone cheese sauce and the lemon onion sauce. This sauce was such a hit for me. With the ingredients that I usually have at home, you can create a very flavorful sauce that would go well with lots of things. I love that! Can't wait try it on fish!