おうちピザ |
生地を作っておうちピザもしますが、はじめて市販のクラストに挑戦しました。
トマトソース、イタリアン・デリで購入したモッツアレラとリコッタチーズ、バジルの葉を用意したら、後はJBにおまかせ~。
450°Fのオーブンで10分ほど焼くと、アツアツの美味しいマルゲリータのできあがりです。
おうちで本格窯焼き風ピザの香ばしさが味わえる秘密は、ピザストーン。
コンクリートのような石でできた円形の焼き台は、ピザ生地の余分な油や水分を吸い取ってくれるので、クラストがカリっと焼きあがります。
今回アメ友に薦められて使ってみたクラストはこちらのBoboli。
直径28cmで一枚4ドルくらい。
手作りのピザ生地には敵いませんが、
1~2枚常備しておくと便利だと思います。
"easiest pizza"
We love pizza and visit our favorite pizzaria 2~3 times a month. We do make some homemade pizza sometimes but never used this ready-to-bake crust before. My friend recommended it and actually gave me one of hers to try. We liked it a lot and couldn't believe that you could bake a pizza so easily and so fast. While the oven is preheating, I can prepare the ingredients, and JB can put the whole thing together. Wow! This is definitely a keeper.