秋のフルーツタルト |
先日、ブドウ、イエローネクタリン、プラムを使ってフルーツタルトを作りました。
ほのかに甘いカスタードと、酸味のあるフルーツとの組み合わせもなかなかいいけど、
やっぱり私は、フランジパンのフルーツタルトが一番好きかな。
たまたまあったものを載せただけのシンプルなタルトですが、
ワインレッド、黄色、オレンジと、
最近家の周りでよく見かける木の葉色のタルトに仕上がりました。
ここ2週間ほど、紅葉がとっても綺麗なウエストチェスター。
ニューヨークの秋、大好きです。
"Autumn Fruit Tart"
I made this tart with red grapes, yellow nectarines, and plums the other day. I loved the combination of sweet creamy custard and a few tart fruits. This tart was just thrown together but came together beautifully. I loved the autumn color palette of this tart - wine red, yellow and orange...just like those fall leaves that we see around our neighborhood. The foliage is so gorgeous right now. I must say that I love this time of the season in New York. So beautiful!