本番! |
昨晩は、NYグルメ・クラブのお食事会でした。
今回は、私と私のパートナー・リズがモロッコ料理でおもてなし♪
モロッコ料理やモロッコの食文化などについてリサーチし、
家族ぐるみの試食会を何度か経た後、メニューを決定。
食事会の2週間前に、クラブのメンバーに招待状を送ることから始まり、
テーブルセッティング、お持ち帰りのギフト&レシピ作りなどなど.....
普段のディナーパーティーとは違い、いろいろな面で大変でしたが、
お客さまであるメンバー達の喜ぶ姿を伺えることができ、
私たちも頑張ってよかった~という充実感で満たされた夜でした。
"We did it!"
It was our turn to host a dinner party for the NY Gourmet Club this month. Liz and I decided on the theme, "Morocco." We did a lot of research on their food and culture, tested recipes and had our families try them, and came up with our own menu. We sent out the invitations to the members 2 weeks before the party, talked about our table setting, take-home-gifts and recipes..... There were a lot of things to take care of. But after seeing everybody enjoy our creations, it was totally worth of our time and effort. What an experience!