Taco Rice |
わが家はロサンジェルスに長い間住んでいたこともあって、メキシカンの大ファンです。
でも悲しいことにNYで美味しいメキシカン・レストランにまだ出会っていません。
だったら自分で作るしかない!
週末、ビーフ・タコスを久しぶりに作ってみました。
スパイスでマリネしたお肉をグリル・パンで焼いて、サルサはもちろん手作りです。
・・・ところがステーキがかなり塩辛い仕上がりになってしまい残念。
夫Sが「白ご飯を一緒にトルティーヤに巻けばいいんじゃない?」と提案。
彼はそれで大満足していましたが、私はタコ・ライスにしてみました。
このメキ丼、結構イケル!
日本の白ご飯って最高~。メキシカン・フレイバーとの相性もバッチリです。
"Taco Rice"
This sticky hot weather makes me want to eat fresh Mexican food. I miss LA so much! Since I can not get a quick Mexican bite in my neighborhood, I decided to make some beef-steak tacos over the weekend. I don't know what happened, but the meat came out saltier than usual. My husband suggested to add some Japanese rice onto the tortilla, but I decided to make it to a Mexican Taco Bowl. It was muchas delicioso! I loved the flavor of the salty smoky steak against the subtle taste of rice. Brilliant!