Summer Fruit Crostata |
サマーフルーツのクロスタータ♪
旬のフルーツ(黄桃、ネクタリン、ブルーベリー)をたっぷりパイ生地に包んで焼きました。
イタリアのマンマが作ったような....
そんな手作り感いっぱい、カジュアルで素朴なところがお気に入り。
夫Sの大好きなサマー・デザートのひとつです。
ヴァニラ・アイスクリームを添えて頂くのが、やはり定番ですよね。
サックサク、ジューシー&クリーミー♪
ちなみに、わが家オススメのアイスクリームは、これ↓です。
ヴァニラビーンズのつぶつぶいっぱい!
"Summer Fruit Crostata"
I baked this Italian tart with lots of fresh summer fruits. I used yellow peaches, yellow nectarines and blueberries. It looks like as if an Italian mamma baked it..... I love this tart because it looks so simple and rustic and yet tastes heavenly. You take one bite, and your mouth instantly recognizes the blessings of summer. Of course, it is the best to eat it with your favorite vanilla ice cream. Ours is this one from Green & Black's.