NY Gourmet Club: 「Harvest Feast」 |
今月のグルメクラブのお食事会は、Ryeにあるお宅にて。
彼女たちのテーマは、秋の収穫♪
この季節ならではの美味しい食材を活かしてのおもてなし。
メニューは...
*Goat Cheese Crisps with Autumn Mushroom Ragout
*Pumpkin Soup with Ginger
*Roasted Beet Salad with Goat Cheese Croutons and Walnuts
*Three Cheese Ravioli with Butternut-Squash Sauce
*Coq Au Vin Blanc, Homemade Applesauce in a Roasted Baby Pumpkin
この晩のヒットは、コック・オ・ヴァン(鶏肉の赤ワイン煮込み)。
オープンでローストされたミニかぼちゃの蓋をワクワクしながら開けてみると、
その中にはホームメイドのアップルソースが。
かぼちゃとアップルソースのコンビと、鶏肉のワイン煮込みとの相性が最高で超美味でした。
このアイディアいただき!と考えていたのは、きっと私だけではないと思います。
前回に続いて楽しいひとときを味わい、季節の味を堪能させてもらいました。
食欲の秋、バンザ~イ!
"NY Gourmet Club: Harvest Feast"
We had a wonderful autumn themed feast at a home in Rye. The atmosphere was warm and cozy just perfect for this time of the year. I love the way the hostesses showcased their theme in each dish. It was definitely a harvest feast. Even though everything was tasty, my favorite was by far the coq au vin blanc with homemade applesauce. I loved that they serve the applesauce in a roasted mini pumpkin. It was a very exciting moment for me to open the pumpkin and to scoop out the first spoonful of the applesauce. What a delightful night it was! Hooray for my favorite season, autumn!